Bugun...



Merzifon’da Çalıştay ve İstişare Toplantısı Yapıldı


facebook-paylas
Güncelleme: 30-04-2024 09:23:44 Tarih: 30-04-2024 09:22

Merzifon’da Çalıştay ve  İstişare Toplantısı Yapıldı

Amasya’nın Merzifon İlçesi’nde AK Parti Teşkilatı tarafından ilçe genelindeki köy ve mahalle muhtarları ile il ve ilçe kamu kurum idarecilerinin katılımıyla çalıştay ve istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıya AK Parti Amasya Milletvekili Av. Haluk İpek, Amasya Milletvekili Hasan Çilez, AK Parti İl Başkanı Ekrem Toto, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Şahinoğlu, Kadın Kolları  Başkanı Mesudiye Altun Gürlevik, İl Genel Meclis Başkanı Zeki Eraslan, Merzifon köy ve mahalle muhtarları, Amasya ve Merzifon Kamu Kurum idarecileri katıldı.

Merzifon’da yapılan istişare çalıştayında, köy ve mahalle muhtarları söz alarak sorunları ile ihtiyaçlarını toplantıda yer alan ilgili Kurum Müdürlerine ilk ağızdan iletti. Çözüm önerileri dinlendikten sonra ise çözümler için süre belirlenerek daha sonra yapılacak toplantıda değerlendirmeler yapılmak üzere kararlar alındı.

Mahalle ve köy sorunları ile çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantı ile ilgili olarak AK Parti Amasya Milletvekili Av. Haluk İpek, “Kurum müdürlerimiz ve muhtarlarımızla yaptığımız "Çalıştay ve İstişare Toplantısı" kapsamında, sorunları masaya yatırarak kendilerinin talep ve önerilerini dinledik. Bu toplantıları düzenli olarak yaparak Amasya’mızın tüm ilçe ve köylerde ki talep ve önerilere karşılık vermiş olacağız. İlimiz için katkıda bulunan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Hasan Çilez ise “Merzifon İlçemizde Kurum Yetkililerimiz ve Muhtarlarımız ile bir araya geldik. Muhtarlarımızın talep ve görüşlerini dinleyerek kurum yetkililerimizden bilgi aldık. Katılım sağlayan kurum yetkililerimiz ve muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İl Başkanı Ekrem Toto ise “Tüm ilçe ve köylerdeki talep ve önerilere daha iyi karşılık verebilmemiz için planladığımız toplantılar kapsamında, kurum müdürlerimizin ve muhtarlarımızın katıldığı Çalıştay ve İstişare Toplantısı’nda talepleri ve önerileri dinledik.

Merzifon İlçemiz için katkıda bulunan tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer vererek toplantı ile ilgili görüşlerini paylaştı.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI