Bugun...



Karagöz; "İşimiz Gücümüz Türkiye"


facebook-paylas
Tarih: 06-04-2024 09:11

Karagöz;

Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, sosyal medya hesabından "İşimiz Gücümüz Türkiye" başlığı altında bir teşekkür mesajı paylaştı. Mesajında, yerel seçim döneminin yoğun ve zorlu geçtiğini ancak Cumhuriyet Halk Partisi olarak başarılı bir şekilde geride bırakıldığını ifade etti. Karagöz, özellikle gece gündüz demeden çalışan tüm parti mensuplarına ve halka teşekkür etti.

Genel Başkanları Sayın Özgür Özel başta olmak üzere MYK üyelerine, Parti Meclisi'ne, Milletvekillerine, Belediye Başkanlarına, İl Başkanlarına, İlçe Başkanlarına, Kadın ve Gençlik Kollarına, örgüt mensuplarına, sandık görevlilerine, müşahitlere ve halka teşekkür eden Karagöz, vatandaşların gösterdiği teveccühle seçilen belediye başkanlarına da başarılar diledi.

Karagöz, Amasya'da seçilen Belediye Başkanı Turgay Sevindi'ye, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı'ya, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol'a, Taşova Belediye Başkanı Ömer Özalp'e, Afyon Büyükşehir Belediye Başkanı Burcu Köksal'a, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'ya, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal'a, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere'ye ve Türkiye'deki tüm belediye başkanlarına ve meclis üyelerine başarılar dilediğini belirtti.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI