Bugun...



Mahalleli Talep Etti Sevindi Yerine Getirdi


facebook-paylas
Tarih: 20-04-2024 09:29

Mahalleli Talep Etti  Sevindi Yerine Getirdi

Amasya Belediyesi Temizlik ekipleri, şehrin dört bir yanında sivrisinek ve haşerelere karşı mücadeleyi sürdürüyor. Bu çerçevede, 55 Evler Mahallesi sakinlerinin sağlığını korumak ve yaz aylarını huzurlu geçirmelerini sağlamak amacıyla belediye ekipleri titizlikle ilaçlama çalışmalarını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Avukat Turgay Sevindi'nin direktifleriyle hareket eden temizlik ekipleri, gece gündüz demeden 7/24 çalışarak ilaçlama faaliyetlerini aralıksız sürdürdüler.

Sıcak hava koşullarının etkisiyle artan sivrisinek ve haşerelerle mücadelede ilaçlamanın önemine vurgu yapan Başkan Sevindi, bu çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Ayrıca, kent genelindeki ilaçlama ve bakım faaliyetlerinin halkın sağlığını riske atmamak adına titizlikle yürütüldüğünü vurguladı. Başkan Sevindi, vatandaşların sağlığını korumak ve Amasya'nın daha yaşanabilir bir şehir olmasını sağlamak için her alanda çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

55 Evler Mahalle sakinleri ise Belediye Başkanı Sevindi'ye teşekkür ederek, mahallelerinde ilaçlama yapılması konusunda taleplerde bulunduklarını ve Başkan Sevindi'nin bu talebi hemen yerine getirdiğini belirttiler. Belediye ekiplerinin mahalleye gelerek ilaçlama çalışmalarını gerçekleştirmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, Başkan Sevindi'ye ilgisinden dolayı teşekkür ettiler.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI