Bugun...



Amasya’nın En Genç Muhtarı Oldu


facebook-paylas
Tarih: 20-04-2024 09:28

Amasya’nın En  Genç Muhtarı Oldu

“Gençlerin önünü açan, destek veren mahalleme teşekkür ediyorum”

 

Amasya Şamlar Mahallesi'nde 29 yaşındaki Mustafa Gündoğdu gerçekleşen muhtarlık seçimlerini 6 oy farkla kazanarak en genç muhtar unvanını elde etti. Mazbatasını alarak resmen göreve başlayan Gündoğdu, mahallesinde doğup büyüdüğünü belirterek, "Mahallemiz için gece gündüz demeden çalışmalarımıza başlayacağız inşallah" dedi.

Seçimlerin ardından kazanan adayların mazbata ve görev teslim törenleri aralıksız devam ederken, Gündoğdu'nun başarısı dikkat çekiyor. 4 adayın yarıştığı Amasya Şamlar Mahallesi'nde 300 oy alarak en genç muhtar unvanını kazanan Gündoğdu, halkına verdiği sözleri yerine getirmek için kararlı.

Muhtarlık görevini üstlendiği mahallesindeki projeleri hakkında konuşan Gündoğdu, "Mahallemiz için birçok yapmak istediğimiz çalışmalar var. İnşallah yeni dönemde insan odaklı hizmet anlayışı ile her yaştan hemşerimizin faydalanabileceği hizmetleri hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız" diye ekledi.

Adil ve hakça bir yönetim anlayışı sözü veren Gündoğdu, "Seçim sonuçlarının önce mahallemiz, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Desteklerini her zaman arkamda hissettiğim aileme ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gençlere inanan, gençlere önem veren, gençlerin önünü açan ve arkasında duran mahalle halkıma şükranlarımı sunuyorum. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğim" dedi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI