Bugun...



Başkan Sevindi, “İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği” Çalıştayına Katıldı


facebook-paylas
Tarih: 23-04-2024 09:12

Başkan Sevindi, “İktidar Yolunda CHP  Belediyeciliği” Çalıştayına Katıldı

Amasya Belediye Başkanı Avukat Turgay Sevindi, Ankara'da düzenlenen ve iki gün süren "İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı"na katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından organize edilen çalıştay, CHP'nin belediyecilik politikalarını gözden geçirme ve gelecek stratejilerini belirleme amacıyla gerçekleştirildi.

Çalıştayın ilk gününde, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve 408 CHP'li belediye başkanı, Anıtkabir'i ziyaret ederek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktılar. Ziyaretin ardından belediye başkanları, Genel Başkan Özgür Özel'in de katılımıyla genel merkezin bahçesinde aile fotoğrafı çektirdiler. Çalıştayın ikinci gününde ise parti yetkililerinin sunumlarının ardından kapanış bildirgesi ile program sona erdi.

Amasya'dan çalıştaya katılan isimler arasında CHP Amasya İl Başkanı İlker Küp, Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol ve Taşova Belediye Başkanı Ömer Özalp yer aldı.

Başkan Sevindi, çalıştayla ilgili olarak, "Genel Başkanımızın öncülüğünde 'İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği' çalıştayımızı tamamladık. Bilimin yönlendirdiği bir akıl, adaletin beslediği bir vicdan ile işimiz gücümüz Amasya" dedi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI