Bugun...



Başkan Uzun'dan 23 Nisan Mesajı: Çocuklarımızın Geleceği Ümit Dolu


facebook-paylas
Tarih: 23-04-2024 09:00

Başkan Uzun'dan 23 Nisan Mesajı: Çocuklarımızın Geleceği Ümit Dolu

AK Parti Amasya Merkez İlçe Başkanı Av. Galip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Uzun, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümünü ve TBMM'nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğin teminatı olarak gördüğü çocuklara armağan ettiği bu önemli günü milletçe gururla yaşadıklarını belirtti.

Başkan Uzun mesajının devamında; “Aziz milletimizin tarihinde büyük bir dönüm noktası olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104. yıl dönümünü ve TBMM’nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün geleceğimizin teminatı çocuklarımıza hediye ettiği “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı idrak etmenin gururunu milletçe yaşıyoruz.

Millet egemenliğinin nişanesi bu günün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak dünya çocuklarına armağan edilmesi, Türk Milleti olarak çocuklarımıza geleceğimizi inşa etmekte duyulan güvenin en anlamlı göstergesidir. Çocuklarımızın dünya çocuklarıyla el ele, sorumluluklarının bilincinde, ülkesini ve milletini seven, ufku geniş, büyük düşünen bir nesil olarak yetişmeleri barış, mutluluk ve huzur dolu bir dünya için ümitlerimizi daim kılmakta olup, bugün Büyük ve Güçlü Türkiye’mizden yükselen çocuk sesleri dünyanın birçok ülkesindeki mazlum, yoksul, ümitsiz, yardım bekleyen çocukların sesi ve nefesi olmaktadır. Onların dinamizmi, parlak hedefleri ve değerleriyle Ülkemizin 2053, 2071 hedeflerine ulaşacağına inancımız tamdır.

Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ve milli mücadelede emeği geçmiş olan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Gazi Meclisimizin açılışının 104. yılını, Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum’dedi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI