Bugun...



Bayram Öncesi Engelli Bireye Tekerlekli Sandalye Hediye Edildi


facebook-paylas
Tarih: 13-04-2024 09:06

Bayram Öncesi Engelli Bireye Tekerlekli Sandalye Hediye Edildi

Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Türkiye Sakatlar Derneği Amasya Şube Başkanı ve aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi olan Emine Hicin Arslan ile birlikte, Amasya'da yaşayan engelli birey Sezgin Özer'e yeni bir engelli sandalyesi ulaştırdı.

Engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve onların sosyal hayata katılımlarını desteklemek amacıyla gerçekleştirilen bu anlamlı ziyarette, Milletvekili Reşat Karagöz ve Emine Hicin Arslan, Sezgin Özer'e yeni sandalyesini teslim etmenin mutluluğunu yaşadılar.

Sezgin Özer'e verilen engelli sandalyesi, onun günlük yaşamını daha rahat bir şekilde sürdürebilmesine olanak tanıyacak. Bu yardımın, engelli bireylere yönelik toplumun duyarlılığını ve dayanışma ruhunu ön plana çıkardığı belirtilirken, Milletvekili Karagöz bu tür sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamaya devam edecekleri ifade etti.

Engelli bireylerin ihtiyaçlarının karşılanması ve onların yaşam kalitesinin artırılması için yapılan bu tür destekler, toplumun engellilik konusundaki farkındalığını artırmanın yanı sıra, dayanışma ve yardımlaşma kültürünü de güçlendiriyor. Milletvekili Reşat Karagöz ve Türkiye Sakatlar Derneği Amasya Şube Başkanı Emine Hicin Arslan'ın bu anlamlı ziyareti, engelli vatandaşların toplum içinde daha aktif ve onurlu bir şekilde yer almasına katkı sağlıyor.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI