Bugun...



Halk Eğitimi Merkezi Kursunu Ziyaret Etti


facebook-paylas
Tarih: 27-04-2024 09:09

Halk Eğitimi Merkezi  Kursunu Ziyaret Etti

Amasya Valisi Yılmaz Doruk'un eşi Meral Doruk, geçtiğimiz günlerde Merkez ilçeye bağlı İlyas Köyü'nde bulunan Halk Eğitimi Merkezi'nde açılan kursu ziyaret etti.

Vali eşi Meral Doruk'un ziyaretinde, ev tekstili alanında yetenekli usta öğreticiler ve kursiyerlerin ürettikleri ürünler incelendi. Ziyaret sırasında Doruk, kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerini yakından inceleyerek, üretim süreci hakkında detaylı bilgiler aldı.

Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen kursun, ev tekstili alanında katılımcılara sağladığı eğitim ve beceri kazandırma imkanı üzerinde duruldu. Meral Doruk'un ziyareti, kursiyerlerin emeklerine ve yeteneklerine verilen değeri vurgularken, aynı zamanda böylesi sosyal ve eğitim odaklı etkinliklerin önemine dikkat çekti.

Ziyaret sırasında Vali eşi Meral Doruk, kursiyerlerle samimi bir şekilde sohbet ederek, ürünler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, kursiyerlerin el işçiliğine olan ilgisi ve yetenekleri konusunda memnuniyetini ifade etti. Doruk, bu tür kursların toplumsal dayanışma ve mesleki gelişim açısından büyük önem taşıdığını belirtti ve katılımcılara başarılar diledi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI