Bugun...



Jandarma, Öğrencilere Trafik Eğitim Seminerleri Düzenledi


facebook-paylas
Tarih: 26-04-2024 08:54

Jandarma, Öğrencilere Trafik Eğitim Seminerleri Düzenledi

Amasya İl Jandarma Komutanlığı, çocukların trafik kurallarını öğrenmelerine ve trafik güvenliği konusunda bilinçlenmelerine katkı sağlamak amacıyla öğrencilere yönelik trafik eğitim seminerleri düzenledi.

Trafik Jandarması Timleri tarafından Merkez ve Taşova ilçelerinde toplam 2 okulda 242 öğrenciye seminerler verildi.

Öğrencilere trafik eğitim seminerlerinde trafik kuralları, yaya güvenliği, karşıdan karşıya geçiş kuralları, bisiklet kullanımı gibi konular detaylı bir şekilde anlatıldı. Seminerlerde öğrencilere trafikte nasıl güvenli ve sorumlu bir şekilde hareket edecekleri konusunda bilgi verilerek, trafik kazalarının önlenmesi için alınması gereken önlemler vurgulandı.

Amasya İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, çocukların trafik eğitimine erken yaşlarda başlanmasının önemine dikkat çekerek, bu tür seminerlerin çocukların trafik bilincinin oluşturulması ve kazaların önlenmesi açısından büyük önem taşıdığını belirttiler.

Seminerlere katılan öğrenciler, trafik kuralları ve trafik güvenliği konusunda bilinçlendiklerini ve öğrendikleri bilgilerin kendilerine büyük fayda sağlayacağını ifade ederek, Amasya İl Jandarma Komutanlığı'na teşekkür ettiler.

Amasya İl Jandarma Komutanlığı, geleceğin sürücüleri olan çocukların trafikte daha bilinçli ve sorumlu olmalarını sağlamak amacıyla bu tür eğitim seminerlerinin düzenlenmeye devam edeceğini belirtti.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI