Bugun...



Jandarma Uyuşturucu ile Mücadele Eğitimi Düzenledi


facebook-paylas
Tarih: 26-04-2024 08:56

Jandarma Uyuşturucu ile Mücadele Eğitimi Düzenledi

Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 24 Nisan 2024 tarihinde Suluova İlçesi'nde uyuşturucu ile mücadelede bilinçlendirme ve farkındalık eğitimi düzenledi. Kamu personeli, muhtarlar ve vatandaşların katılım sağladığı etkinlikte toplamda 65 kişiye eğitim verildi.

Eğitim programı kapsamında, uyuşturucu ile mücadele stratejileri, madde bağımlılığına yönelik zararlar ve bu konuda alınabilecek önlemler konularında katılımcılara detaylı bilgiler aktarıldı. Amasya İl Jandarma Komutanlığı'nın uzmanları, uyuşturucu ile mücadelede toplumun ve bireylerin rolünün önemini vurgulayarak, bilinçli ve duyarlı bir yaklaşımın önemine dikkat çekti.

Eğitim programına katılanlar, uyuşturucuyla mücadelede toplumun her kesiminin sorumluluk alması gerektiğini vurgulayarak, bilgi ve farkındalıklarını artırdıklarını ifade ettiler. Amasya İl Jandarma Komutanlığı'nın bu tür etkinliklerle toplumda uyuşturucuyla mücadele konusunda farkındalık oluşturma çabaları memnuniyetle karşılandı.

Amasya İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, uyuşturucuyla mücadelede eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarının süreceğini belirterek, toplumun bu konudaki duyarlılığını artırmak için çaba harcamaya devam edeceklerini açıkladılar.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI