Bugun...



Vali Doruk, Tarihi Taşhan'daki Bakım ve Onarım Çalışmalarını İnceledi


facebook-paylas
Tarih: 26-04-2024 09:19

Vali Doruk, Tarihi Taşhan'daki Bakım ve Onarım Çalışmalarını İnceledi

Amasya Valisi Yılmaz Doruk, İl Özel İdare tarafından yürütülen bakım ve onarım çalışmaları devam eden tarihi Taşhan'da incelemelerde bulundu. Vali Doruk, tarihi yapıda yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Vali Doruk'un ziyaretine Amasya İl Özel İdare Genel Sekreteri Erdin Acar da eşlik etti. Birlikte Taşhan'ı gezen Vali Doruk ve Genel Sekreter Acar, yapılan işlerin ilerleyişi hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundular.

Tarihi Taşhan, Amasya'nın önemli kültürel miraslarından biri olup, şehrin tarihine tanıklık etmektedir. Bu kapsamda yapılan bakım ve onarım çalışmaları, tarihi yapıyı korumak ve gelecek nesillere aktarmak adına büyük önem taşımaktadır.

Vali Doruk'un incelemeleri sırasında yapılan çalışmaların titizlikle yürütüldüğü ve tarihi Taşhan'ın eski ihtişamına kavuşturulması için gereken özenin gösterildiği belirtildi. Amasya Valisi ve beraberindeki heyet, tarihi mirasın korunması ve yaşatılması için yapılan çalışmaların önemini vurgulayarak, bu yöndeki çabalara desteklerinin devam edeceğini ifade etti.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI