Bugun...



Vali Doruk Toplantıya Başkanlık Etti


facebook-paylas
Tarih: 26-04-2024 09:13

Vali Doruk Toplantıya Başkanlık Etti

Amasya Valisi Yılmaz Doruk'un başkanlığında, kent genelinde tarım ve hayvancılığın geliştirilmesine yönelik plan ve projelerin ele alındığı bir toplantı düzenlendi. Özel İdare, Tarım ve Orman Müdürlüğü, Gökhöyük Tarım İşletmesi Yöneticileri ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, sektörün geleceği için stratejik adımlar tartışıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Yılmaz Doruk, Amasya'nın tarım ve hayvancılık potansiyelinin değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, sektördeki paydaşların işbirliği içinde çalışması gerektiğini vurguladı. Doruk, tarım ve hayvancılık alanında sürdürülebilir ve rekabetçi bir yapı oluşturulması için çalışmaların hızlandırılması gerektiğini dile getirdi.

Toplantıda, tarım ve hayvancılık sektörünün mevcut durumu değerlendirilerek, sorunların tespiti ve çözüm önerileri üzerinde yoğunlaşıldı. Üreticilerin karşılaştığı zorluklar ve ihtiyaçlarının belirlenmesi için görüş alışverişinde bulunuldu.

Katılımcılar, tarım ve hayvancılık alanında yapılacak yatırımların, bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağına dikkat çekerek, sektörün desteklenmesi gerektiğini vurguladılar.

Amasya Valisi Yılmaz Doruk, toplantının sonunda, tarım ve hayvancılık sektöründe daha etkin ve verimli bir işbirliği için karşılıklı anlayış ve dayanışma çağrısında bulundu ve katılımcılara teşekkür etti.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI