dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet
Bugun...



Polis Ekiplerinden Huzurevinde Kalplere Dokunan “Anneler Günü” Ziyareti


facebook-paylas
Tarih: 09-05-2024 09:16

Polis Ekiplerinden Huzurevinde Kalplere Dokunan “Anneler Günü” Ziyareti

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube ekipleri, 12 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü öncesinde, Merzifon Huzurevi'nde yaşayan anneleri ziyaret ederek şimdiden Anneler Günlerini kutladı.

Polis ekipleri, Huzurevi'nde yaşamlarını sürdüren annelerin yanlarında olduklarını hissettirmek ve onlara moral vermek amacıyla gerçekleştirdikleri ziyaretlerde, sıcak ve samimi bir atmosfer oluşturdu.

Amasya İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’un selamlarını ileten Toplum Destekli Polislik Şube ekipleri, ziyaret ettikleri annelere çiçek takdim ederek Anneler Günü'nü kutladılar. Bu nazik jest, annelerin yüzlerinde tebessümlere neden oldu ve onların kalplerinde özel bir yer edindi.

Emniyet ekiplerinin Huzurevi'ndeki annelere yönelik bu duyarlı ve anlamlı ziyareti, toplumla kurulan güçlü bağların ve emniyet teşkilatının insan odaklı yaklaşımının bir göstergesi olarak değerlendirildi. Bu tür etkinlikler, toplum ile polis arasındaki güven ve dayanışmayı güçlendirerek şehirdeki huzur ve güven ortamının sürdürülmesine katkı sağlıyor.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren huzurevi anneleri, polis ekiplerine teşekkür ederek, bu nazik jestin kendilerini mutlu ettiğini belirttiler.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI