Bugun...



CHP Milletvekilleri, Başkan Sevindi'ye Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu


facebook-paylas
Tarih: 18-04-2024 09:04

CHP Milletvekilleri, Başkan Sevindi'ye Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ve Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Amasya Belediye Başkanı olarak seçilen Avukat Turgay Sevindi'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette, Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, İl Başkanı İlker Küp, Merkez İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu ve önceki dönem Amasya Baro Başkanı Melih Derindere de eşlik etti.

Ziyaret sırasında, milletvekilleri ve parti yetkilileri, Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi'ye yeni görevinde başarılar diledi. Nazik ziyaretleri ve samimi sohbetleri için teşekkürlerini ileten Başkan Sevindi, Amasya'nın gelişimi ve ilerlemesi için yapılacak çalışmalarda iş birliği ve dayanışma mesajları verdi.

Ziyarette konuşan CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Amasya'nın önemli bir il olduğunu ve yeni belediye başkanının göreve başlamasıyla birlikte kentin daha da ileriye taşınacağına inandığını belirtti. Ayrıca, Amasya'nın tarihi ve kültürel zenginliklerine vurgu yaparak, bu değerlerin korunması ve tanıtılması için birlikte çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı ise Amasya'nın turizm potansiyeline dikkat çekerek, doğal güzelliklerinin ve tarihi dokusunun daha geniş kitlelere tanıtılması gerektiğini vurguladı. Başkan Sevindi'nin bu konuda önemli adımlar atacağına inandığını belirtti.

Başkan Sevindi, konuklarına nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederek, Amasya'nın daha da ileriye taşınması için herkesin katkısının önemli olduğunu ifade etti.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI