Bugun...



“İşimiz Gücümüz Amasya Olacak”


facebook-paylas
Tarih: 02-04-2024 09:03

“İşimiz Gücümüz  Amasya Olacak”

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Amasya Belediye Meclis üyesi adayı ve Türkiye Sakatlar Derneği Amasya Şube Başkanı Emine Hicin Arslan, seçim sonuçlarının ardından teşekkür mesajı yayımladı. Mesajında Arslan, Amasya'ya hizmet etmek amacıyla çıktığı yolda kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Arslan'ın mesajında, Amasya'nın güzelliğine liyakat ve hakkaniyetle hizmet etme amacıyla üç ay önce başladığı yolculukta kendisine destek olan, yanında mücadele eden ve inanan herkese teşekkürlerini iletti. Kendisini destekleyen tüm arkadaşlarına, dostlarına ve Amasyalı hemşerilerine minnet duygularını ifade eden Arslan, yerel seçim sonuçlarının doğru okunmasını ve Amasya'ya ve ülkeye hayırlı olmasını temenni etti.

Arslan ayrıca, seçilen CHP Amasya Belediye Başkanı Avukat Turgay Sevindi'yi tebrik ederek, görevinde başarılar diledi. Mesajında, "İşimiz gücümüz Amasya olacak!" diyen Arslan, Amasya için çalışacaklarını ve hizmetlerinin konuşulacağını vurguladı.

Emine Hicin Arslan'ın teşekkür mesajı, Amasya'da siyasi arenada yaşanan gelişmelerle birlikte, toplumun birlik ve beraberlik içinde daha ileriye gitme arzusunu yansıtmaktadır. Arslan'ın duyarlı ve samimi mesajı, Amasya halkı tarafından olumlu bir şekilde karşılanmış ve takdirle karşılanmıştır.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI