Bugun...



“Turizm Haftası Kutlu Olsun”


facebook-paylas
Tarih: 18-04-2024 08:58

“Turizm Haftası Kutlu Olsun”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Amasya İl Başkanı İlker Küp, Turizm Haftası nedeni ile mesaj yayımladı.

Turizmin dünyanın en hızlı gelişen sektörlerinden biri olduğunu belirten Küp, "ülke ekonomisine yaptığı katkının yanı sıra insanların ve toplumların birbirini tanımasında, kaynaşmasında ve evrensel anlamda barışın sağlanmasında önemli bir araçtır" dedi.

Amasya ilinin turizmin her türüne imkân sağlayan iklimi ve doğal güzellikleri, derin bir tarihi zenginliğe sahip olduğunu da hatırlatan Küp şöyle konuştu:

"8 bin 500 yıllık tarihi bir çok medeniyete ev sahipliği yapan Şehzadeler Şehrimizin turizmde hak ettiği konuma ulaşma adına kamu, yerel yönetim, özel sektör ve sivil toplum işbirliği ve güç birliği ile yoğun çalışmalar yapmak hepimizin sorumluluğudur. Tüm bunların yanında ilimiz sıcak, misafirperver ve cömert halkının da desteğiyle sahip olduğu potansiyeli harekete geçirme noktasında azim ve kararlılıkla yürümektedir. Havaların ısınması ile ilimizde de turizm noktasında canlılık daha da fazla olmaya başladı. Turizm için katkıda bulunan emeği olan herkese teşekkür ediyor. Turizm sektörünün de turizm haftasını kutluyorum”







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI