Bugun...



Kursiyerlere Katılım Belgeleri Verildi


facebook-paylas
Tarih: 24-04-2024 09:08

Kursiyerlere Katılım Belgeleri Verildi

Amasya İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde, Sağlık Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen ASHEP (Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim Programı) Temel Modül Eğitimi, 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlendi. Toplamda 15 kursiyerin katılımıyla, Merzifon 5. Ana Jet Üs Komutanlığı, Amasya 15’nci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu personelinin de aralarında bulunduğu üç farklı birimden personel, Müdürlük Eğitim Salonunda eğitim aldı.

Eğitimlerin başarıyla tamamlanmasının ardından, katılımcılara İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Ahmet Hasıripi tarafından katılım belgeleri verildi. Bu eğitimlerin, acil sağlık hizmetlerinde görev alan personelin bilgi ve becerilerini artırmak ve güncel uygulamalara uygun şekilde yetkinliklerini geliştirmek amacıyla düzenlendiği belirtildi.

ASHEP eğitimleri, acil durumlara müdahale edecek sağlık personelinin niteliklerini artırarak daha etkin ve kaliteli sağlık hizmeti sunmalarını sağlamayı amaçlayan önemli bir program olarak değerlendiriliyor. Bu kapsamda düzenlenen Temel Modül Eğitimi, katılımcıların mesleki gelişimine katkı sağladığı gibi bölgedeki sağlık hizmetlerinin kalitesini de artırmayı hedefliyor.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI