Bugun...



Muhtar Aylak: "Çocuklarımızın Sağlığı ve Güvenliği Önceliğimiz"


facebook-paylas
Tarih: 01-03-2024 09:22

Muhtar Aylak:

Amasya'nın Üçler Mahallesi Muhtarı ve muhtar adayı Coşan Aylak, mahallelerinde bulunan çocuk parkının dezenfekte edilmesi ve bakımının yapılmasından dolayı Amasya Belediyesine teşekkür etti.

Muhtar Aylak, yaptığı açıklamada, "Mahallemizde bulunan çocuk parkının bakımı ve dezenfeksiyon işlemlerinin Amasya Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilmiş olmasından dolayı, mahallemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli bir şekilde parklarda vakit geçirmeleri bizler için son derece önemlidir. Belediye ekiplerinin bu hizmeti sağlayarak mahallemizin çocuklarına daha iyi bir ortam sunmalarını takdirle karşılıyoruz." ifadelerini kullandı.

Aylak, mahalle sakinlerinin istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayarak, "Mahalle sakinlerimizin mutluluğu ve sağlığı bizim önceliğimizdir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu bir şekilde oyun oynayabilecekleri parklara sahip olmaları için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Üçler Mahallesi sakinleri de muhtar Aylak'a ve belediye ekiplerine gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Parkın temiz ve güvenli bir ortamda olması, çocukların sağlıklı bir şekilde eğlenmelerini sağladığı için memnuniyetlerini dile getirdiler.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI