Bugun...



Aday Uyanık “Amasya’mız İçin Hedefimiz Büyük, İnancımız Tam”


facebook-paylas
Tarih: 28-03-2024 09:11

Aday Uyanık “Amasya’mız İçin Hedefimiz Büyük, İnancımız Tam”

AK Parti Amasya Belediye Başkan Adayı Mehmet Uyanık, mahalle buluşmaları kapsamında Akbilek Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Aday Uyanık’a AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, Hasan Çilez,  Ak Parti İl Başkanı Ekrem Toto, Merkez İlçe Başkanı Galip Uzun, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Aşık, kadın Kolları Başkanı Mesudiye Altun Gürlevik ve parti üyeleri eşlik etti.

Aday Uyanık’ı coşku içinde karşılayan mahalle sakinleri meşaleler ve sloganlar atarak desteklerini belirttiler.

Aday Uyanık mahalle sakinlerine hitap ederek, “Hasret bitmeye, özlem bitmeye 5 gün kaldı. İnşallah 5 gün sonra sizin bu özgür iradeniz ile desteklerinizle Amasya Belediyesini tekrar Ak Belediyecilikle buluşturacağız. Çünkü Amasya’mız 5 yıl Ak Belediyecilikten mahrum bırakılara yönetildi. Ayrıca Amasya’mız hizmet ve eser yönünce 5 yıl boyunca öksüz kaldı. Bunu hepimiz biliyoruz ve yaşadık. Akbilek Mahallesi sakinleri de bunu hissetti biliyorum. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren Amasya’da tekrara hizmet ve eser belediyeciliği konusunda bıkmadan, usanmadan, durmadan, yorulmadan özlem duyduğumuz sevdalısı olduğumuz bu şehre hizmet etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve hizmetkâr olacağız.  Amasya’da yeni dönemde inşallah 1 Nisandan itibaren kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan birleştirici olacağız. Yıkıcı değil, yapıcı olacağız. Ak Belediyeciliği Amasya’mızda hakim kılacağız. Amasya’mız her şeye layık bir şehir, sıradan bir şehir değil. İlimizin kendisine özgü manevi ruhu ve kültürü var. Son yıllarda bu manevi ruhumuz ve kültürümüz yok olmaya yüz tuttu. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren Amasya’mızın ruhunu tekrar yaşatacağız. Amasya’mız için çok büyük hayallerimiz ve projelerimiz var. Projesi olmayan adamdan belediye başkanı olmaz diyorum. Çünkü bizler ülkesini, devletini, milletini, bayrağını seven insanlarız. Bu konuda hayallerimizi gerçekleştirebilmek için en büyük destekçimiz Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti iktidarıdır. Tüm teşkilatlarımız ile Amasya için çalışacağız. Çünkü hepimizin davası ve sevdası Amasya. İnşallah ilimizde TOKİ ile 3 bin konut yapacağız. İlimiz deprem kuşağında olduğu için 4 mahallemizde kentsel dönüşüm yapacağız. İnsanlarımızın depreme dayanıklı konforlu evlerde oturmasını sağlayacağız. Yine o mahallelerde insanlarımız için yeni yaşam alanları oluşturacağız. Emeklilerimiz için kesinlikle 15 tona kadar su ücreti almayacağız. Bir eğitimci olarak gençlerimizin geleceğe hazırlanması için her türlü desteği vereceğiz. Amasya’mızda sosyal ve kültürel faaliyetlere özellikle ağırlık vereceğiz. Sosyal  belediyecilik anlamında Cumhurbaşkanımızın İstanbul Belediye başkanı olmasıyla itibaren yerel yönetimlerde çığır açtı. Aynı zamanda Cumhurbaşkanımız yerel yönetimlerde farklı bir anlayış getirdi. Bizlerde Ak kadrolar olarak Cumhurbaşkanımızın izinden giderek sosyal belediyeciliği hakim kılacağız. Bütün projelerimiz insan odaklı, insana dokunan projeler.5 yıl içerisinde bahsettiğimiz projelerimiz ve hizmetlerimizin tamamını gerçekleştireceğiz. Çünkü yaparsa Ak Parti yapar. Hedefimiz büyük, inancımız tam. Amasya’mız için hazırız kararlıyız” dedi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI