Bugun...



Polisler Down Sendromlu Öğrencileri Ziyaret Etti


facebook-paylas
Tarih: 23-03-2024 09:21

Polisler Down Sendromlu  Öğrencileri Ziyaret Etti

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Günü nedeniyle bir rehabilitasyon merkezinde öğrenim görmekte olan öğrencileri ziyaret etti.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, özel gün dolayısıyla bu merkezde eğitim gören down sendromlu öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, polis ekipleri öğrencilere moral ve destek olmak amacıyla onlara özel bir gün yaşatmak için çaba gösterdi. Öğrencilere polis kıyafetleri giydiren ekipler, onlara polis şapkaları taktı ve onlarla birlikte keyifli vakit geçirdi. Bu anlamlı etkinlikle, öğrencilerin yaşadığı mutluluk ve heyecan görülmeye değerdi.

Ayrıca, ziyaret sırasında İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt'un selamları öğrencilere iletilerek, down sendromlu özel çocukların sadece özel günlerde değil her zaman yanlarında olduklarının ve destekçileri olduklarının altı çizildi.

Polis ekipleri ziyaretleri ile down sendromlu bireylerin toplumda daha fazla farkındalık oluşturulmasına ve onların hayatlarında anlamlı izler bırakılmasına katkı sağlarken, öğrencilerle geçirilen keyifli vakit, her iki taraf için de unutulmaz bir deneyim olarak nitelendirildi.



HABER VİDEOSU








Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI