Bugun...



Aday Sevindi’ye Mahalle Sakinlerinden Sevgi Seli


facebook-paylas
Tarih: 22-03-2024 09:23

Aday Sevindi’ye Mahalle Sakinlerinden Sevgi Seli

Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Belediye Başkan Adayı Avukat Turgay Sevindi, seçim atmosferini sıcak ve samimi bir ortamda yaşamak için mahallelerde halk buluşmalarını sürdürüyor. Son durağı Üçler, Şehirüstü, Yüzevler ve Gökmedrese mahallelerinde gerçekleştirilen buluşmalar, mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı.

Aday Sevindi'nin halk buluşmalarına, Cumhuriyet Halk Partisi Amasya İl Başkanı İlker Küp, Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Merkez İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu, parti üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı. Mahalle sakinleri, meşalelerle donatılmış bir atmosferde Sevindi'yi karşılayarak büyük bir ilgi gösterdi.

Seçim atmosferindeki heyecanı hisseden Aday Sevindi, Amasya halkının kazanan olacağını vurgulayarak, "Siz için, bizim için, gençlerimiz için, Amasyalımız için, kadınlarımız için kazanacağız. Amasya ittifakı ile kazanacağız, bu şehre hep birlikte sahip çıkacağız." şeklinde konuştu.

31 Mart seçimlerinin Amasya için bir dönüm noktası olacağını ifade eden Sevindi, "Hepimizin içinde 44 yıllık bir özlem var. Bu özlemi bu hasreti hep birlikte 31 Mart akşamı sona erdireceğiz." diyerek halka olan güvenini ve umudunu dile getirdi.

Aday Sevindi, Amasya'nın eski günlerine kavuşması için halkın desteğine ihtiyaç olduğunu belirterek, "Sizlerden ricam bu son 10 gün içinde günlük 3 kişiye ulaşsın, birbirimize oylarımıza sahip çıkalım. Aradığımız 3 kişinin de oylarına talip olalım, sosyal belediyecilik anlayışımızı kazananın Amasya halkı olacağını anlatalım." çağrısında bulundu.

Amasya'da seçim atmosferi, Aday Sevindi'nin samimi ve etkileyici konuşmalarıyla birlikte giderek daha da yoğunlaşıyor. Halk buluşmalarında gösterilen ilgi ve coşkunun, 31 Mart akşamı Amasya'nın kazananı olacağına dair bir işaret olduğu belirtiliyor.



HABER VİDEOSU








Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI