dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet
Bugun...



Bağ Bahçe İşleri Başladı, “Kara Lastik” Ayakkabılara Talep Arttı


facebook-paylas
Tarih: 06-05-2024 09:18

Bağ Bahçe İşleri Başladı, “Kara Lastik” Ayakkabılara Talep Arttı

Amasya’da kırsalda yaşayanların su geçirmediği ve kaymadığı için bahçe işleri sırasında kullandıkları "kara lastik" ayakkabılara talep arttı.

Bağ, bahçe işlerinin başlaması ile vatandaşlar için bahçe işleri sırasında kullandıkları kara lastik ayakkabıları satın alıyor.

Bağ, bahçe işlerinin başlaması ile özellikle kırsal kesimde yaşayan su geçirmediği ve kaymadığı için kara lastik giymeyi tercih ediyor.  Son zamanlarda çiçek desenlerine ve renklere bürünen kara lastikler daha tercih edilir hale geldi.

Amasya’da Muzaffer Kundura işletmesi sahibi Burak Hayri Elmacı, erkekler için genellikle siyah sağlam lastikten yapılan ayakkabılar tercih edilirken kadınların ise çiçek desenli ve renkli lastiklere yöneldiğini söyledi.

TARLADA, BAHÇEDE KARA LASTİK TERCİH EDİLİYOR

Bağ, bahçe işlerinin başlaması hem tamir işlemi yapan hem de kara lastik çeşitlerini işletmesinde satan Elmacı" kara lastik diye bilinen lastik ayakkabının birçok çeşidi bizde yer alıyor. Kara Lastik ayakkabı daha çok kırsal kesimde yaşayan vatandaşlar alıyor.

Kara Lastik ayakkabı köyde su geçirmediği bağda tarlada kaymadığı için vatandaşlar giyiyor. Herkesin bütçesine göre ayakkabı çeşidi var. Kara lastiklerimizin çiçekli desenli çeşidini de kadın müşterilerimiz daha çok tercih ediyor. Daha çok köylü vatandaşlarımıza ayakkabı satıyoruz" dedi.

"ESKİDEN HERKES KARA LASTİK GİYERDİ"

Eskiden şehirli kesimi de kara lastik ayakkabı giydiğini belirten Elmacı, "Lastik ayakkabının bir çok çeşidi astarlı, astarsız bizde bulabilirler. Bizim eski müşterilerimiz gelip alıyorlar.

Kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımız kilometrelerce yoldan gelip kara lastik, alıyor. Lastik ayakkabılar, çamurdan, sudan koruyor. Eskiden şehirliler de bu ayakkabıyı giyerlerdi. Lastik Çizmeler kalitesine göre satışa sunuyoruz. Herkesi dükkânımıza bekleriz" ifadelerini kullandı







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI