Bugun...



Sevindi, “Amasya'nın Sağlığını Korumak Hepimizin Görevidir”


facebook-paylas
Tarih: 01-05-2024 09:23

Sevindi, “Amasya'nın Sağlığını Korumak Hepimizin Görevidir”

Amasya Belediyesi, halk sağlığını koruma adına titizlikle yürüttüğü ilaçlama faaliyetlerini sürdürüyor. Belediye Başkanı Avukat Turgay Sevindi'nin talimatları ile Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir genelinde haşere ve sineklerin kontrolsüz üremesini engellemek amacıyla yoğun bir şekilde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Şehrin dört bir yanında gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları, özellikle sivrisinek ve diğer haşere türlerinin yoğun olduğu bölgelerde titizlikle gerçekleştiriliyor. Ekipler, parklar, bahçeler, kamusal alanlar ve evlerin çevresi gibi potansiyel üreme alanlarını belirleyerek, halk sağlığını tehdit eden unsurları ortadan kaldırmak için gereken tedbirleri alıyor. Belediye Başkanı Turgay Sevindi, halk sağlığını korumak ve şehrin yaşanabilirliğini artırmak adına ilaçlama çalışmalarının sürekli olarak devam edeceğini belirtti.

Sevindi, “Bizler Amasya Belediyesi olarak, halk sağlığını koruma sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve bu sorunla etkin bir şekilde mücadele etmek için çalışıyoruz. Belediye ekiplerimiz, başta sivrisinekler olmak üzere haşere ve sineklerin kontrolsüz üremesini engellemek için gece gündüz demeden sahada çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu kapsamda, şehrin dört bir yanında ilaçlama faaliyetleri yoğun bir şekilde devam etmektedir. Parklarımızdan, sokak aralarına, kamusal alanlardan evlerin çevresine kadar her noktada ilaçlama çalışmaları gerçekleştirilmektedir. Ancak bu mücadelede sizin de desteğinize ihtiyacımız var.

Lütfen, evlerinizin çevresini temiz tutmaya özen gösterin ve su birikintilerine izin vermeyin. Belediye ekiplerimizin ilaçlama çalışmalarına gerekli yardımı sağlayarak çalışmalarımıza destekte bulunmanızı rica ediyorum Amasya'nın sağlığını korumak hepimizin görevidir. Birlikte çalışarak, birçok sorunun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Daha yaşanabilir Amasya için birlikte çok güzel işler yapacağımıza, bu şehri birlikte güzel yarınlara taşıyacağımıza inancım tam. Hepinize katkılarınız için teşekkür ederim” dedi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI