Bugun...



Vali Doruk, Çocuklarla İftar Yemeğinde Buluştu


facebook-paylas
Tarih: 28-03-2024 09:13

Vali Doruk, Çocuklarla  İftar Yemeğinde Buluştu

Amasya Valisi Yılmaz Doruk ve eşi Meral Doruk, Dünya Yetimler Günü kapsamında, anne veya babasını kaybetmiş çocuklar için düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İftar programına ayrıca kurum müdürleri ve aileler katıldı.

Devletin tüm imkânlarıyla öksüz ve yetim çocuklara her zaman sahip çıktığını belirten Vali Yılmaz Doruk, konuşmasının şunları kaydetti: “Kıymetli aileler, değerli mesai arkadaşlarım, sevgili çocuklar, Mübarek Ramazan ayında, sizlerle ve vefakâr ailelerinizle bu güzel iftar sofrasını paylaşmanın mutluluğunu yaşadığımı belirtiyor, hepinizi muhabbetle selamlıyorum.

Sevgili çocuklar bende sizler gibi erken denilebilecek yaşlarda annemi kaybettim. Gerçekten annesiz babasız büyümenin zorluklarını bilen biriyim. Ama sakın hayata dair umutlarınızı hiçbir zaman kaybetmeyin. Çok çalışıp, Devletimizin sunmuş olduğu imkânları en iyi şekilde değerlendirerek, başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum.

Hayat mücadelenizde bizler de Yüce Allah’ın ve Peygamber Efendimizin gösterdiği istikamet doğrultusunda hakkın emaneti olarak gördüğümüz sizlere sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Bu kapsamda hayata geçirmiş olduğumuz yeni proje ve desteklerle sizlerin en ufak bir gönül burukluğuna sebebiyet vermeden yarınlara umutla bakmanız için tüm kurumlarımızla özveriyle çalışmaktayız.

Şunu bilmenizi isterim ki, Devletimizin şefkat eli daima sizlerin üzerindedir ve öyle kalmaya devam edecektir.

Sözlerimi nihayete erdirirken iftarımıza icabet ederek, bizleri sevindirdiğiniz ve soframızı bereketlendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, Rabbimden sizlere sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir ömür vermesini temenni ediyorum. Hayırlı Ramazanlar.”ifadelerini kullandı.

İftar sonrası çocuklarla yakından ilgilenen Vali Doruk kendileriyle iftar programında bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti belirterek, sohbet ettiler.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI