Bugun...



Sevindi’den Engelsiz Yaşam Merkezi ve Duyu Park sözü


facebook-paylas
Tarih: 28-03-2024 09:11

Sevindi’den Engelsiz Yaşam  Merkezi ve Duyu Park sözü

Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Belediye Başkan adayı Avukat Turgay Sevindi, Bahçeleriçi mahallesinde bulunan Kültür evini Engelsiz Yaşam Merkezi ve Duyu Park'a dönüştürme sözü veriyor. Bu önemli projenin hedefi, herkes için yaşanabilir bir Amasya'nın oluşturulması ve toplumun her kesiminin ihtiyaçlarının karşılanmasıdır.

Engelsiz Yaşam Merkezi ve Duyu Parkı projesi, engelli bireylerin de sosyal yaşama daha etkin bir şekilde katılımını sağlamayı amaçlamaktadır. Bu merkez ve park, engelli vatandaşların rahatça vakit geçirebileceği, sosyal etkileşimde bulunabileceği ve kendilerini geliştirebilecekleri bir ortam sunacaktır. Ayrıca, duyu parkı sayesinde çocuklar ve yetişkinler, duyularını keşfetme ve geliştirme imkanı bulacaklar.

Sevindi'nin bu önemli projeye ilişkin sözleri, Amasya'nın sosyal belediyecilik anlayışıyla yönetileceğini ve halkın huzur ve mutluluğunun öncelikli olduğunu vurgulamaktadır. Projeyi gerçekleştirme konusundaki kararlılığıyla, Sevindi'nin Amasya'ya kazandırmayı hedeflediği yaşanabilir ve kucaklayıcı bir şehir modeli ortaya konmaktadır.

Sevindi'nin bu vaatleri ve projeleri, Amasya'nın geleceği için umut verici bir adım olarak görülmekte ve halkın desteğini kazanmaya aday olmaktadır. Engelsiz Yaşam Merkezi ve Duyu Parkı projesi, şehrin sosyal dokusunu güçlendirecek ve her kesimden bireye eşit fırsatlar sunarak toplumsal kucaklaşmayı sağlayacaktır.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI